fashionandpeople.eu

Een adviesbureau in de mode die u helpt in het zoeken van een geschikte job voor u & die uw mode bedrijf de juiste kandidaten aanlevert.

Werkloos, Selectie, Werving, Rekrutering, Vacature, Jobs, Vacatures, People, Mode, Fashion, Belgie, adviesbureau, modebedrijven

vandaag, naastenliefde, vakkennis, balans, bouwen, nauwlettend

info@fashionandpeople.eu

F&P wil een partner zijn voor bedrijven in het analyseren en beantwoorden van bepaalde vragen:

Algemeen
Analyseren en coachen van bestaande medewerkers (sales-design-productie) op basis van individuele kennis en persoonlijkheid, rekening houdend met de diversiteit van het team. Een betere cross-over bewerkstelligen tussen deze key-afdelingen met als doel een product op de markt te brengen dat beter beantwoordt aan de behoefte van de consument.

Sales
Uitwerken van een distributieplan afhankelijk van de marktsituatie en de positionering. Coachen en training van sales inzake conceptuele verkoop, het voeren van professionele gesprekken en het opbouwen van vertrouwensrelaties met de klanten.

Productie & Design
Verzamelen en analyseren van product- en marktinfo ter ondersteuning van design-, productie- en marketingafdeling om te zorgen voor een conceptgerichte collectie. Positionering van collecties in de markt. Samenwerken met designers om een gedetailleerde productmix op te stellen op basis van doorverkoopresultaten alsook rekening houdend met de huidige marktsituatie.