fashionandpeople.eu

Een adviesbureau in de mode die u helpt in het zoeken van een geschikte job voor u & die uw mode bedrijf de juiste kandidaten aanlevert.

Werkloos, Selectie, Werving, Rekrutering, Vacature, Jobs, Vacatures, People, Mode, Fashion, Belgie, adviesbureau, modebedrijven

vandaag, naastenliefde, vakkennis, balans, bouwen, nauwlettend

info@fashionandpeople.eu

“De mens is een essentiële schakel in het concurrentievermogen van de onderneming. Want mensen maken het verschil.” (Sumantra Ghoshal)

De afgelopen decennia hebben modebedrijven zich in hun streven naar optimalisatie voornamelijk geconcentreerd op het verbeteren van productie- en distributieprocessen. De mens als doelgroep én als medewerker werd daarbij nogal eens over het hoofd gezien. Tegenwoordig is de limiet van de optimalisatie van processen zo goed als bereikt en zullen enkel de bedrijven die de mens een centrale plaats geven in hun bedrijfsstrategie, het verschil kunnen maken. Enerzijds in het afstemmen van hun product op de verwachtingen van de consument. Anderzijds door de mens een volwaardiger plaats te geven in de organisatie van het bedrijf. Als een bedrijf open staat voor de inbreng van mensen op alle niveaus, kunnen dié het succes van dat bedrijf betekenen. Het creëert betrokkenheid, betere samenwerking tussen de verschillende afdelingen en een goede teamspirit en leidt uiteindelijk tot een succesvolle onderneming met respect voor de toeleveranciers en alle andere externe partners. Meerwaarde ontstaat wanneer mensen en organisaties zich gedragen als delen van een creatief geheel, hun energie bundelen en zo méér bereiken.